Robotar och tillbehör i lager

Swerob har inte bara norra Europas största reservdelslager för robotar, vi har även ett lager med kompletta begagnade industrirobotar från ABB samt tillbehör. Idag kan man köpa begagnade robotar lite varstans, utan garantier för robotens funktion och status. Om du köper en begagnad robot från Swerob, har våra erfarna tekniker renoverat, servat och testkört maskinen innan leverans. Vid behov är den även nylackerad. Därför lämnar vi självklart 1 års driftsgaranti på alla maskiner!

Vi vägleder dig gärna i valet av robot även när det gäller begagnade robotar. En begagnad industrirobot är ett mycket prisvärt alternativ. Att det handlar om begagnade industrirobotar minskar på inget sätt deras kapacitet. Hanteringsvikter från 0,1 till 500+ kg, räckvidder från 0,8 m till 3,6 m.

Med en robot får du en mycket effektiv produktion, god flexibilitet, stor driftssäkerhet och jämn kvalitet.Till både nya och begagnade industrirobotar erbjuder vi installation, programmering, simulering, utbildning, service och robotreservdelar.Hittar du inte vad du letar efter här på sidan? Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram en robot som passar era behov!

 

KONTAKTA OSS

Oavsett om du har en fundering kring våra tjänster, reservdelar eller frågor av mer teknisk karaktär, kan du gärna använda formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Det går lika bra att ringa oss direkt, så kopplas du till rätt person omgående.

Kontakta oss angående robotar